Skip links

Services

Content Creatie

Of het nu voor de sociale media kanalen is of voor je website. Soms ontbreekt het aan idee├źn en tijd om goede content te schrijven.

Social Media

Het onderhouden van sociale media kost tijd. En tijd is kostbaar. Daarnaast wil je de juiste kanalen inzetten en elk kanaal heeft een eigen aanpak nodig.

Search Engine Optimization

Zoekmachine optimalisatie zou standaard onderdeel moeten zijn van je marketingplan. Want hoe hoger je staat in de zoekmachines, hoe meer bezoekers.

Marketing Strategie

Neem jij liever zelf de touwtjes in handen, maar weet je niet waar je beginnen moet? Met een marketing strategie geef jij richting aan de te behalen doelen.

Email Marketing

Een email versturen is zo gedaan. Maar voor een effectieve email campagne komt iets meer kijken dan alleen ‘verzenden’.

Web Design

Ben je niet tevreden over je website of heb je nog niet eens een website? Lemon Marketing bouwt voor jou de website die past bij jou en jouw doelgroep.

Data Analyse

Je houdt er van of niet. Data analyse geeft inzicht in wat goed gaat, maar ook wat je kunt optimaliseren. Met deze gegevens kun je jouw bedrijf nog verder laten groeien.

Neuromarketing

Met de hulp van neuromarketing verhoog je de impact van jouw communicatie. Weet jij bijvoorbeeld dat de plaatsing van een afbeelding van invloed is op het doorklikken naar jouw artikel?